Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Meer Inspiratie

Toe aan meer inspiratie maar niet zo veel tijd? Ben je al wel in de buurt? Dan hebben we prikkelende activiteiten voor je!M-pulse Spaanse Inspiratielunch

Kom tot nieuwe inzichten over jezelf bij (h)eerlijke smaaksensaties.
Gun je lijf en geest een gezonde, nieuwe ervaring.

Terwijl je van een drie gangen maaltijd geniet, krijg je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Kom er achter wat je werkelijk wilt en verlaat de tafel vol energie en goede plannen om mee aan de slag te gaan. Dit kan individueel of in een kleine groep (maximaal 6 mensen).

Marleen Wientjens kookt en begeleidt deze Spaanse Inspiratie Lunch in Jalón (Xaló). Zij combineert haar passie voor koken, prikkelen en inspireren tijdens deze Inspiratie Lunch. Ze zet je aan het denken en geeft waar mogelijk nieuwe perspectieven. Al bij al een verrassende ervaring waar het nuttige en aangename mooi bij elkaar komen.

De kosten voor deze 3 uur durende lunch zijn vanaf 3 personen: € 35,- per persoon (max. 6 personen), voor 2 personen: € 50,- per persoon en voor 1 persoon € 75,-

Ervaringen

Dominique: "Een middag met een gouden randjeLees meer
Miriam: "Wat een mooie ervaring!Lees meer

Aan de wandel met daarna een picknick

De natuur in onze vallei is mooi in ieder seizoen, zelfs in de winter. De bergen, bossen, de sinaasappels en amandelen met hun bloesems, olijfbomen, druiven en heel veel bloemen en de geur van de wilde kruiden.

We organiseren wandelingen van circa 2 uur met daarna een uitgebreide huisgemaakte picknick met zoveel mogelijk producten uit de regio en van het seizoen. Laat je verrassen door de prachtige vallei en geniet volop!

Kosten per persoon €15,- incl. picknick en drankjes, maximaal 8 personen.

In overleg vullen we de picknickmand en bepalen we de lengte en zwaarte van de wandeling. Liever een andere activiteit? Je kan ook met ons op 4x4 jeepsafari, verschillende watersporten, fietsen enz.

Ervaringen

Britt & Heleen: "Even weg van je gewone levenLees meer

Meer info of aanmelden

Marleen Wientjens (0034) 682 662 126 of heinsmarleen@gmail.com

Dominique van Kooten over de inspiratielunch

Dominique van Kooten over der M-Pulse inspiratie lunch

"De prachtige M-Pulse Inspiratie lunch heeft mij verWONDERd. Een heerlijke middag met een mooi groepje dames.

De zintuigen werden op alle vlakken "Geprikkeld".
Het oog werd verwend met de prachtige warme plek in Jalon maar ook de borden die Marleen met zo veel liefde samenstelt zijn een streling voor het oog.
De neus werd bediend met de heerlijke geuren van de valei en de geuren uit de keuken.
De tong werd gestreeld met de heerlijke smaaksensaties van de lunch.
Het oor hoort bekende dingen maar op een ander manier gebracht zodat het je weer anders inspireert.
Mijn geest was aan het eind van de lunch rijker, blijer en dankbaar.

Het programma is erg open, fris en speels. Ik verliet de tafel als een intens gelukkig mens met weer prachtige inzichten rijker.

Marleen is een pracht vrouw, ze is heel eerlijk, kan goed luisteren en stelt de juiste vragen voor een beter inzicht. Ze inspirerend, heeft humor en is opbouwend. Ze laat je in de waarde en geeft alleen de richting om je eigen Flow te vinden. Dit is een Mooi cadeautje wat je jezelf af en toe kunt geven.

Lieve Marleen,
Dank voor een middag met een gouden randje."

Do

Naar boven

Britt & Heleen aan de wandel met Marco en Luna

Britt & Heleen Britt & Heleen

"Tijdens onze inspiratiereis in de prachtige Jalón vallei stond ook een bergwandeling op het programma. Marleen zet ons met Marco en hond Luna af onderaan de berg waar de wandeling begint. Het eerste stuk is goed steil omhoog en Marco heeft een stevig tempo. Maar eenmaal boven is de beloning daar! Prachtig uitzicht over de kustlijn met in de verte Ibiza en Formentera.

Al wandelend vertelt Marco meer over de omgeving en checkt af en toe of we nog lekker lopen. Langs de rode bergwand lopen we door de (nu) droge rivier naar een prachtige plek waar Marleen op ons zit te wachten met een overheerlijke picknick. Onder het genot van een hapje en drankje genieten van de rust en de mooie wandeling! Marco maakt je bewust van wat er allemaal te zien is in je omgeving en ook vooral daar van te genieten! "


Naar boven

Mirjam Janssen over de inspiratielunch

Miriam Janssen over der M-Pulse inspiratie lunch

"In een prachtige omgeving tovert Marleen smaakvolle gerechten op tafel die puur, eerlijk en verrassend zijn. Het enthousiasme waarmee Marleen, tijdens deze inspiratielunch, lichaam en geest weet te voeden, werkt aanstekelijk. Haar verfrissende kijk en pakkende uitspraken zetten je op een speelse manier aan het denken.

Doortastend begeleidt Marleen je middels interactieve opdrachten om anders naar jezelf te kijken. Ze creëert op die manier niet alleen bewustwording maar geeft je vervolgens ook handvaten om er daadwerkelijk iets mee te doen. Je bent tot veel meer in staat dan je denkt! Heel bijzonder hoe Marleen in zo'n korte tijd een dergelijke verandering teweeg kan brengen. Wat een mooie ervaring!

Bedankt Marleen, je bent een topper!"

Naar boven


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook