Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Marleen & Marco

Marleen

Marleen

Ik werkte ruim 20 jaar als verkoper en manager o.a. voor Kodak en TPG Post. Met sales, marketing, communicatie en coaching als achtergrond werkte ik vanaf 2001 met mijn bedrijf M-pulse voor een grote verscheidenheid aan bedrijven. Met het concept Zakelijk Verleiden verzorgde ik vele presentaties en workshops; Hoe maak je jezelf onweerstaanbaar aantrekkelijk om zaken mee te doen?

In 2010 overleed mijn man na een heftige ziekte. Ik heb toen even pas op de plaats gemaakt en nagedacht wat ik met mijn leven wilde. Ik ontdekte dat ondanks dat er dingen in je leven gebeuren waar je niet voor kiest dat je ALTIJD ZELF de keuze hebt, hoe je hiermee omgaat. Ik kies voor een zinvol leven, ik doe mijn best om het beste uit mezelf te halen en volop te genieten.

Begin 2012 verhuisde ik naar Spanje en na 6 jaar alleen te hebben gewoond ben ik inmiddels weer gelukkig getrouwd met Marco. Ik woon en werk in een heerlijke relaxte omgeving en ik deel dit graag met anderen. Hier in de Jalon vallei kom je tot rust en sta je open voor nieuwe inzichten en perspectieven. Een moment voor jezelf om na te denken, te reflecteren en jezelf weer op te laden.
Maco

Marco

Ik kom uit een watersportfamilie. Ik werd geboren op het water en heb altijd gewerkt in en om het water. Eerst in mijn windsurfwinkel in Hoorn. Daarna organiseerde ik vele jaren met heel veel plezier, dagtochten voor bedrijven op klassieke zeiljachten.

Nadat ik mijn bedrijf heb verkocht ben ik wat rond gaan zwerven. Ik woonde een half jaar in Thailand en een half jaar in Indonesie. Ik besloot om toch weer wat dichter bij huis te gaan wonen toen ik Marleen ontmoette. Samen genieten we volop en zijn we blij met de prachtige natuur en de vele mogelijkheden die Spanje biedt. Lange bergwandelingen, tochten met de 4x4, mountainbike, quad, alle watersporten die je maar kunt bedenken. Ik laat je graag kennismaken met al deze heerlijke activiteiten!

Door inspanning jezelf ontspannen en jezelf weer opladen zorgen ervoor dat je weer energiek naar huis gaat.

heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook