Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

M-pulse Coachingsreis

Laat jezelf tijdens een reis in Spanje coachen door Marleen Wientjens.
Ben je druk, druk, druk en heb je behoefte aan een pas op de plaats om na te denken waar je voor staat en waar je voor gaat? Gun jezelf dan een M-pulse Coachingsreis. Je intensief laten coachen in een relatief korte periode, namelijk 5 dagen, in een prachtige omgeving gecombineerd met uitdagende activiteiten halen het beste in jezelf naar boven!

In slechts vijf dagen haal jij het beste uit jezelf omhoog. Door een intensief, afwisselend en verrassend programma te volgen kom jij tot de kern van jezelf en verkrijg je nieuwe inzichten in waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Je wordt niet afgeleid door alledaagse zaken en je kunt je helemaal concentreren op jezelf en je eigen ontwikkeling.

Deze Coachingsreis is bijzonder geschikt wanneer je op een kruispunt in je leven staat en niet precies weet welke richting je moet kiezen. Ook wanneer je een betere balans tussen je werk en privé leven wenst of gewoon een pas op de plaats wilt maken om na te denken waar jouw passie ligt. Haal het beste uit jezelf en geniet volop. Het uitgebalanceerde programma zorgt dat je de korte tijd in Spanje optimaal benut.


Terug
 terug naar home

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook