Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Bezinningsreis

Ben je op zoek naar een bezinningsreis? Een combinatie van een pas op de plaats maken, tot rust komen, jezelf ontwikkelen maar ook volop genieten? Dan is een M-pulse Bezinningsreis echt iets voor jou!
In vijf dagen tijd haal je het beste in jezelf naar boven en worden al je zintuigen optimaal geprikkeld. Iedere dag word je gecoacht om jezelf te ontdekken. Wat vind je leuk en echt belangrijk? Waar ben je goed in? Hoe kan je meer flow ervaren en waar krijg je energie van?

Naast de dagelijkse ontspanningsmomenten, kom je ook in actie en waar mogelijk kom je uit je comfortzone zonder je ongemakkelijk te voelen. De (h)eerlijke maaltijden en de unieke, comfortabele locatie maken van deze bezinningsreis een uitgebalanceerde topervaring. In de prachtige bergen kom je helemaal tot jezelf en voel je jezelf al snel ontspannen. Het tempo ligt hier anders en het kan niet anders dan dat dit effect heeft op hoe jij je voelt.


Terug
 terug naar home

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook