Haal het beste uit jezelf & geniet volop!

Betere balans privé en werk

Je hebt leuk en uitdagend werk maar je maakt meer uren dan goed voor je is en je doet je gezin en jezelf te kort? Gun jezelf dan een Inspiratiereis in Spanje en laat je begeleiden door Marleen Wientjens van M-pulse.
Je bent druk, druk, druk en je hebt behoefte aan een pas op de plaats om na te denken waar je voor staat en waar je voor gaat? Met een M-pulse Inspiratiereis ontdek je hoe privé en werk voor jou weer beter in balans komen. Niet langer in een spagaat om zowel je thuisfront als op je werk iedereen tevreden houden, is dat waar je van droomt? Je intensief laten coachen in een relatief korte periode, namelijk vijf dagen, in een prachtige omgeving gecombineerd met uitdagende activiteiten halen het beste in jezelf naar boven en laten je ook nog eens volop genieten! Je wordt niet afgeleid door alledaagse zaken en kan je helemaal concentreren op jezelf en je eigen ontwikkeling.

Naast een betere balans tussen werk en privé is deze Inspiratieweek ook bijzonder geschikt wanneer je op een kruispunt in je leven staat en niet precies weet welke richting je moet kiezen. Haal het beste uit jezelf en geniet volop. Het uitgebalanceerde programma zorgt dat je de korte tijd in Spanje optimaal benut. Je gaat weer vol energie en boordevol goede ideeën naar huis om weer gepassioneerd aan de slag te gaan.


Terug
 terug naar home

 


heinsmarleen@gmail.com
ES: 0034 682 662 126 | NL: 0031 (0)653 408 751

Volg M-Pulse op Facebook Bekijk M-Pulse op Pinterest Bekijk M-Pulse op 'Nederlandse vrouwen in Spanje' volg M-Pulse op twitter Bekijk M-Pulse LinkedIn   

Bestel hier ons gratis eBook